Skip to content

Samtalsterapi i Uppsala


Det första steget till att bli den du är

Att gå i terapi handlar om att vilja må bra. Att stanna upp och reflektera kring sitt liv och sin själ. Att bli medvetna och få verktygen som kan förändra. Samtalet är en förlösande katalysator och en kraftfull väg till personligt växande och utveckling som kan göra skillnad för dig.

Våra livsvägar ser olika ut och ibland står vi vid ett vägskäl och undrar vart vi är på väg och vad vi ska ta oss till. Kanske har du varit med om en förlust eller drabbats av någon annan stor sorg. Kanske har du tappat bort dig själv, självkänslan eller självförtroendet. Kanske har du
villat bort dig på vägen och fastnat i ett mönster du inte kan ta dig ur. Kanske ser du ingen mening med livet.

Oavsett varför du inte mår bra eller vilka problem du möter i vardagen hjälper jag dig att hitta orsakerna till varför du känner som du gör. Våra samtal kan vara en lösning när du upplever dig låst i din nuvarande livssituation, känner stress, eller är nedstämd.
Vi utgår alltid helt och hållet från dig och vad just du behöver för att komma vidare. Här påbörjar du en resa mot ett mer balanserat och harmoniskt liv där du möter hela dig – kropp, själ, tankar och känslor. Genom att bearbeta och frigöra låsta känslor och tankemönster kan
du hitta nya sätt att förhålla dig till dig själv och andra. Fokus ligger på att öka din självkännedom och på så sätt kunna göra mer livsbejakande, och för dig, bra val i livet.

Samtalsterapi är en investering i dig själv och ditt välmående. Och som med allt förändringsarbete är det inta alltid man ser resultatet på en gång. Man måste ha tålamod och träffas regelbundet – inledningsvis gärna en gång i veckan eller varannan vecka.

Information om att gå i terapi. Ladda ner pdf här

Välkommen att boka tid hos mig i Uppsala eller Stockholm. Tillsammans tar vi det första steget till att bli den du är.