Skip to content

FAQ

Frågor och Svar

Alla Frågor och svar på denna sida gäller Webbkurser

Kan jag delbetala webbkursen – köpesumman är för stor för mig!

Ja, absolut, du kan delbetala utan ränta. Adm. Avgift tillkommer. Se länk för delbetalning. Om du inte hittar länk till delbetalning, kontakta mig så hjälper jag dig.

Måste jag ha tillgång till dator?

Nej, du kan använda din telefon eller läsplatta.

Jag har köpt webbkursen : Hitta din väg till mindre stress och ett liv i mer balans, när får jag tillgång till kursportalen?

Om du köpt kursen med ett angivet datum för kursstart får du tillgång det angivna datumet. Om du köpt kursen utan angiven kursstart får du tillgång till kursportalen 2 vardagar efter köp.

Hur länge har jag tillgång till kursen?

Du har tillgång till kursportalen i hela 6 månader efter kursstart, så du kan repetera hur mycket du vill och gå i din egen takt.

Tar kursen mycket tid att göra, jag har fulltecknad agenda?

Nejdå, inte allas. Om du går igenom hela modulen på en gång tar den ca 60 min. Varje lektion är mellan 5 -15 minuter. Du kan titta på enstaka lektioner när du vill. Övningarna i kursen är viktigt att du gör men du gör dem i din egen takt. Dock – om du vill ha förändring efter kursen och inte bara ny kunskap så krävs ett aktivt deltagande och engagemang från din sida. Men du har hela 6 månader på dig att genomföra kursen.

Kan jag ångra mig efter köp?

Ja, du har 14 dagars ångerrätt och får alla pengar tillbaka. Kontakta mig i så fall.

Hur går lektionerna till?

Du har tillgång till en överskådlig och enkel kursportal. Lektionerna består av en mix av bild / ljudfiler och text. Till varje modul finns ett antal övningar som det är viktigt att du gör, men du kan arbeta helt i din egen takt.
Om jag behöver hjälp under kursens gång, hur får jag det? Du kan när som helst maila mig, jag svarar på frågor inom 2 dygn. Om du inte har köpt till coaching, via telefon eller Skype, ingår inte coaching. Du kan dock i efterhand köpa till coaching om du vill. Kontakta mig i så fall på följande adress: samtalmedeva@terapiuppsala.se

Jag har redan drabbats av utmattning/ utmattningssyndrom, kan jag gå kursen?

Ja, absolut den kan vara till stor hjälp för dig. Men kursen är en självhjälpskurs, den ersätter inte behandling inom hälso- och sjukvården, men kan vara ett komplement till sådan behandling.

Jag försöker betala med kort, men det går inte?

Kontrollera att ditt kort är öppet för köp på internet och i utlandet.