Skip to content

Allmänna villkor

Bokningsregler
Anmälan och förfrågan görs till, samtalmedeva@terapiuppsala.se
Telefon: 073-5080872

Avbokning
Avbokning av samtalsterapi/coaching kan du avboka fram till 48 timmar innan avtalad tid. Vid avbokning senare eller om du helt uteblir utgår hel betalning. (gäller även vid sjukdom)

Integritetspolicy
Din personliga integritet är viktig. Denna policy förklarar vilka personuppgifter som samlas in och hur användandet av dessa används. Det är viktigt att du känner dig trygg i behandlingen av dina personuppgifter. Läs mer här i vår integritetspolicy

Betalningsvillkor
Priset anges alltid i SEK inklusive moms för privatpersoner. För företagskunder tillkommer moms. Momssatsen är 25% på terapisamtal. I första hand om du är privatperson vill jag att du väljer att betala med Swish. Om ditt företag eller din arbetsgivare betalar med faktura är betalningsvillkor 15 dagar. Ingen återbetalning sker om du väljer att avbryta påbörjad tjänst.
Bankgiro: 465-1915 Swish: 1234990479
Vid fakturabetalning så skickas den till angiven e-postadress. Fakturan ska betalas innan förfallodatum (15 dagar). Vid försenad betalning utgår påminnelseavgift samt dröjsmålsränta. Är fakturan fortfarande obetald trots påminnelse överlämnas fordran till inkasso.

Hälsotillstånd och medicinskt ansvar
Samtal med Eva och Eva Widenfalk har inga läkarkunskaper och ger därför inga medicinska råd. Psykosyntesterapi arbetar inte med diagnossättningar eller svårare psykiska besvär. Du är själv ansvarig att konsultera en läkare om du är osäker på ditt hälsotillstånd. Är du under läkarbehandling eller medicinering – rådgör alltid med din läkare först.

Friskvårdsbidrag
• Utnyttja ditt friskvårdsbidrag för stresshantering
• Be din arbetsgivare om samtal med mig såsom ”Förebyggande behandling / stresshantering.
• Se Priser och Friskvårdsbidrag

Åldersgräns
Du måste vara 18 år för att kunna boka Samtal med Evas tjänster.

Ångerrätt
Enligt distans- och hemförsäljningslagen har du 14 dagars ångerrätt från det att du tagit emot första delen av din kurs. Vid utnyttjandet av ångerrätten ska e-post skickas med begäran om Ångerrätt skickas till eva.widenfalk@gmail.com . Eventuell återbetalning sker inom 30 dagar. Ingen återbetalning sker om du väljer att avbryta påbörjad tjänst efter att tiden för ångerrätten löpt ut.

Tystnadsplikt
Jag har tystnadsplikt så att allt som sägs under våra samtal stannar mellan oss. Det gäller även efter att tjänsten avslutats, dock ej om situationer uppstår där jag enligt lag är skyldig att informera någon myndighet.

Övrigt
Samtal med Eva förbehåller sig rätten till ändring av alla information utan föregående avisering.